PLOX-me® T-PUZZLE

PLOX-me® T-PUZZLE četverodijelni je tangram prikladan za individualnu zabavu, ali i za okupljanje prijatelja ili obiteljska druženja. 

Pitate li se što je to „tangram“? 

Radi se o jednoj od najstarijih i najpoznatijih slagalica na svijetu kineskog podrijetla. Sastoji se od četiri  standardna dijela, od kojih se slažu slike različitih objekata. Da Vam ne ponestane izazova, uz našu T-puzzle IQ MOZGALICU dajemo predložak sa 100 zadataka. 

Naravno, svi su potrebni dijelovi dostupni u PLOX-me® T-PUZZLE setu, a upravo to i je izazov – pronaći pravu kombinaciju u kratkom vremenskom roku

Kreativna mozgalica

Plox-me®T-PUZZLE osmišljene su tako da igrača vode od jednostavnijih do sve kompleksnijih slika.

Najviše razine uključuju i vremenska ograničenja! Povratna informacija dosadašnjih korisnika je ta da se pred kraj igre često pitaju imaju li sve potrebne dijelove.

Naravno, svi su potrebni dijelovi dostupni u PLOX-me® T-PUZZLE setu, a upravo to i je izazov – pronaći pravu kombinaciju u kratkom vremenskom roku

Kao i kod cijele Plox-me® linije proizvoda, i za Plox-me®T-PUZZLE postoji mogućnost individualiziranog dizajna, od tiska na same puzzle do personaliziranih uputa i načina pakiranja. 

Plox-me®T-PUZZLE dolaze u raznim bojama, a izrađene su od kvalitetnog PE materijala  i pakirane u lijepo dizajniranoj vrećici s jasnim uputama za korištenje.

Zabavite se i provjerite svoj IQ.

Slagalica sa samo 4 elementa za sve generacije od 9-99 godina.

Mislite da je jednostavno složiti slovo T iz 4 elementa? Koliko će Vama trebati vremena?
Za rješenje ove zagonetke nekima je trebalo i više dana.

Igra i izazov…

Za sve generacije, od 9-99 godina!

 

Cijena samo 30,00 kn/kom

+ trošak dostave HP 20,00 kn.

T-puzzle nisu igračka. Nije primjereno za djecu od 0-3 godine. Sadrže male dijelove te prijeti opasnost od gušenja.

Didaktičko pomagalo, razvija psihomotoričke sposobnosti. Potiče perceptivno-motoričke sposobnosti, vidno-motoričku koordinaciju, pažnju i koncentraciju.